Støt foreningen: Køb dine bøger på Saxo via dette link, så får vi et beløb (uanset hvilken vare)


Dage Timer Minutter

Pippa middleton exaggerates with the gym: super biceps before the wedding dumbbell squats cagliari, nandez ko, hamstring injury.

DØK Festival

Det gamle koncept DØK Sommerfest har fået en overhaling og det er os en fornøjelse at byde velkommen til SAGE – DØK-studiets Festival!

Hvad er konceptet?

Vi afholder d.29. juli 2023 en en endags-festival og både du og dine venner er inviteret! Du læste rigtigt, til dette DØK arrangement må du tage dine venner uden for DØK med. Måden du gør det på at ved at købe det antal billetter du skal bruge til dig og dine venner og skrive navnet på dem i kommentarfeltet ved kassen.

Billige øl, drinks og god musik

Vi har sørget for en bar med studievenlige priser på øl og drinks. SAGE er Danmarks mest studievenlige festival! Derudover vil der i løbet af dagen være mulighed for at benytte de madboder der findes på pladsen.

Hvor?

SAGE bliver afholdt i Nordhavn. Præcis hvor, venter vi lige lidt med at afsløre.

Billetterne bliver sat til salg d.6. marts. Sørg for at koordiner med de venner og køb billetter til dem også! De bliver sat på salg lige her på DØK-Portalen.

Line-up

Vi har i år sammensat et stærkt line-up med danske kunstnere der slår vejen forbi og spiller for os. Årets line-up bliver afsløret løbende på SAGE Instagram.

  • Artigeardit
  • Emil Kruse
  • Sebastian Wibe
  • M2
  • DJ Bestle

Følg med på Instagram for at få de nyeste opdateringer!