DØK Foreningen

Velkommen til DØK Foreningen!

Under de forskellige menupunkter finder du alle nyttige informationer omkring alt hvad foreningen foretager sig, samt mulighederne for selv at deltage aktivt.

Herunder finder du alle de planlagte arrangementer fra foreningen, som finder sted i løbet af året.

Der tages forbehold for, at datoer kan ændre sig, indtil der er lavet et Facebook-event.

Begivenheder

Tidspunkt: 5. Marts 2020, kl. 16:30

Lokation: HOW601

Traditionen tro, byder DØK foreningen på æbleskiver og gløgg, hvor der også vil være mulighed for at få hørt sine yndlingsjulesange i godt selskab.

Til de som ikke er kæmpe fan af gløggen, er der selvfølgelig øl til arrangementet, og hvis stemningen er til det, så drage til nexus efterfølgende.

Tidspunkt: 27. – 29. Marts 2020

Lokation: Strandbakken 82, 4736 Karrebæksminde

Billetsalg

DØK Påskefrokost – Til middag hos

Tidspunkt: 11. april 2020
Lokation: TBD

Mere info følger.

Bodega Maraton

Tidspunkt: 25. april 2020
Lokation: TBA

Mere info følger.

DØK Semesterstartsfest

Tidspunkt: TBA
Lokation: Hos dine medstuderende & på et undisclosed sted i byen
Køb din billet her og læs mere her

Studiets traditionelle semesterstartsfest!

Hvem skal du til fest hos?

ECO.Tronic

Tidspunkt: TBA
Lokation: ECO bar

Rave anno 2020

Tidspunkt: 2. Februar 2020

Lokation: Dit-lab

Kære DØK’ere, NFL-fans eller folk der bare godt kan lide snacks!
Natten til mandag d. 3 februar spilles Superbowl LIV, finalen i NFL. Kampen bliver smækket på den flotte Surface Hub og snacks bliver linet flot op til fuld udnyttelse. Så kom og vis din entusiasme for enten NFL eller snacks til årets første, og måske bedste, DØK arrangement!

Tidspunkt: 7. Februar 2020

Lokation:  Grøndal Bowlingcenter

Kære ærede DØK’ere,
Vi vil gerne introducere et nyt koncept her på DØK. Vi kalder det Bowl & Bus.
Først skal den store kastearm frem på bowlingbanen, med eller uden bander!
Efter at have kastet med tunge sten efter kegler hopper vi en tur i en Party Bus! Der skal den have fuld slæde inden vi bliver sat af på Farfars til en stærk afslutning på aftenen.