Støt foreningen: Køb dine bøger på Saxo via dette link, så får vi et beløb (uanset hvilken vare)

Kommende arrangementer

Alumni Talks #1: Derfor skal du ikke bruge data…

DØK’erne Rosa (’06) og Jacob (’11) fra Inspari vil give et indlæg om vigtigheden af at være kritisk over for brugen af data.

Dage Timer

Rundvisning, ølsmagning og grill hos Alefarm

Vi tager ud til Alefarm bryggeriet i Greve, hvor Kasper Tidemann vil vise faciliteterne frem og vi kan smage øl frisk fra bryggeriet.

Dage Timer

Tidligere arrangementer

2023:

Winemakers Dinner

23.02.2023:

En fantastisk aften på Klase, hvor der blev givet den store introduktion til vinens verden. Dertil var der lækker tapas-anretninger. Det hele spillede!

Alumni Påskefrokost

15.04.2023:

Alumni afholdte igen i år den klassiske påskefrokost på Hansens Gamle Familiehave. Det var en stor succes!

IMG_0176 – lille
IMG_0171 – lille
IMG_0169 – lille
IMG_0166 – lille
IMG_0177 – lille
373447720_564322399100947_410674390940143634_n
375766772_1299633038103119_7536469770841802248_n

2022:

Alumni påskefrokost

Ølcykel

2021

 • 28.02: DØK Båd, burger og kroket
  • Arrangementet bestod af a en tur på vandet for at mærke vinden i håret, derefter hapsede vi en burger ved Broens Gadekøkken. Inden der blev lagt op til årets Kroket turnering der blev afholdt på en græsplæne i nærheden.
 • 24.07: Fodboldgolf
  • En fantastisk omgang fodboldgolf og et mindeværdigt besøg på Mæxico med 2 timers fri mad og drikkelse.
 • 29.04: Digitaliser dit team og din teamproces
  • Et spændende foredrag med Annemarie Østergaard med et nyt digital perspektiv! Med en blanding af teori og deltagernes egne data blev der gennemgået fordele og ulemper ved forskellige teamroller og den optimale teamledelse
 • 16.04: Virtuel ølsmagning med Alefarm
  • Fredag d. 16 April afholdte Alumni en virtuel ølsmagning med Alefarm v. Kasper Tidemann. Til de 45 deltager var der én 6-pak med 6 forskellige Alefarm øl, pakket og distribueret af Alefarm.

2020

 • 28.02: BOSSK Finalen
  • D. 28. februar kickstartede alumni, traditionen tro, BOSSK-finalen med en god omgang burger, en røvfuld fritter og ikke mindst øl. DØK Alumni stillede op med 10+ medlemmer, som hverken holdt sig tilbage fra det overdådige burgerbord, de halvlunkne øl eller de unge fraggler, som dukkede op til den efterfølgende pubcrawl.
 • 07.03:
  • På skibakken Copenhill i København var en gruppe af DØK Alumnis allerfineste skibumser samlet for at tjekke mulighederne for ski i Danmark ud. Efter kun få minutter stod det klart for de mindre erfarne, at der var afstraffelse ved kasse 1, hvis man var usikker på sin plov. Dog bød dagen på masser af godt vejr, skønt selskab og kolde øl på toppen af “bjerget”, så alle var ved godt mod, da løjpen blev forladt. Efterfølgende vendte de tapre skiløbere mod det nærmeste spisested efterfulgt af en solid omgang afterski-bodega-hygge!
 • 31.07: DØK Kroket
  • Traditionen tro blev køllerne svinget til dette års udgave af DØK Kroket. Med et rekordhøjt fremmøde af næsten 30 DØK’ere sikrede vi tilstedeværelsen af hygge, grin og god stemning i Gryden. Vi ses næste år!
 • 07.08: DØK Alumni Båd og Burger
  • Sommerens væld af arrangementer og gode vejr, blev toppet af med en lille sejltur, efterfulgt af en bid prisvindende burger. Solen stod højt, solcremen blev til dels glemt og samtlige flasker blev tømt godt og grundigt. Alle fik den fulde oplevelse af de københavnske kanaler og hinandens fremragende selskab.
 • 19.09: DØK Cocktailkursus
  • Med mundbind på og ansvarlig afstand deltagerne imellem, blev dette cocktailkursus til en kæmpe success på trods af den bragende epidemi. Til dette arrangement fik deltagerne lov til at ryste med hofterne og kaste med flasker som det kun er set af Tom Cruise i filmen ’Cocktail’. Med en erfaren bartender i front fik deltagerne lov til at mixe, shake og drikke tre unikke cocktails, hvilket skabte rammerne for en actionpakket aften, deltagerne sent vil glemme.
 • 26.09: DØK KutKut
  • DØK Alumni åbnede i år dørene op for dette spritnye maritime arrangement. Et dusin søstærke DØK’ere mødtes på en state-of-the-art fiskekutter, og satte kursen mod horisonten. På trods af tvivlsomt vejr og en gyngende båd kom alle hjem med store smil på læben og lommerne fuld af friske fisk. Et idyllisk arrangement, der ønskes afbildet af samtlige skagensmalere.

Forslår et arrangement

Ligger du, højt ærede DØK’er, inde med gode ideer til fremtidige DØK arrangementer? Ginsmagning, foredrag fra fremtidsforsker eller madlavningskursus – mulighederne er mange og kun fantasien sætter grænser.

Vi, i DØK Alumnis bestyrelse, vil sætte stor pris på at modtage alle jeres forslag, så vi fortsat kan levere interessante arrangementer med høj kvalitet. Alle forslag vil blive vurderet seriøst internt i bestyrelsen.

Vær venligst opmærksom på at du, ved indsendelse af arrangementforslag, kan blive kontaktet af DØK Alumnis bestyrelse såfremt der er behov for yderligere informationer eller udspecificering af forslaget. Vi ser frem til at modtage alle jeres arrangementforslag.

Forslag sendes til:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.