Støt foreningen: Køb dine bøger på Saxo via dette link, så får vi et beløb (uanset hvilken vare)

BOSSK 2024 ligger for døren!

BOSSK-gruppen har igen i år lagt i støbeskeen til den allerbedste uge 9, som du har oplevet! Der kommer til at være fuldt pakket program og noget at se frem til, hver eneste dag!

Traditionen tro vil tematikker blivet udfoldet og folks forståelse af BOSSK blive udfordret, i deres grundvold.

HUSK at det igen i år er muligt at købe et stilrent BOSSK-armbånd, der absolut vil sætte dig og dit entourage i spidsen af international mode, samtidigt med at du støtter overlevelsen af den legendariske uge, der kendes som BOSSK.
Som altid koster disse flotte accessories 50 kr.- pr. stk. Dog kan du slå dig sammen med din bedste ven og købe 2 armbånd til den nette pris af 80 kr.-

I år står BOSSK for Bæfjæs Og Sure Skinker, Kanifuckeaf. For ikke at støde nogen som helst, som det jo ellers er så almindeligt at gøre i BOSSK, så introducerer BOSSK igen i år et #metoo, bare for at sikre ingen bliver stødt alt for meget.

Følg vores Facebook-side for din daglige opdatering, om hvornår gårsdagens referat bliver lagt op her på siden.

Like a BOORSK


BORSSK BORSSK BORSSK

 

Hvad er BOSSK?

Det hele startede i det skæbnesvangre år 1997, da en flok DØK’ere fik en undren; hvorfor begrænse sin socializing og networking til weekenden? Hvis man kan mødes alle ugens dage, for i fællesskab at drikke en øl eller 10, hvad er så undskyldningen? Som de seriøse studerende DØK’ere nu engang er, blev det dog fastlagt, at det var lovpligtigt at møde i skole eller på arbejde dagen efter.

Dette arrangement har til formål at samle de studerende og færdige på studiet for i en uge at fejre BOSSK, der indebærer en sund blanding af gamle traditioner og nye tiltag.

I løbet af denne berygtede uge vil der bl.a. være mulighed for at spise stegt flæsk i skumle omgivelser, spise majs med manér, tæve de andre i dart, drikke sig charmerende salon beruset i tequila eller blot besøge et utal af Københavns bedste barer i godt selskab. Glæd jer til en uforglemmelig uge!


Program

MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag
TemaPolsk J-dagSorte TirsdagBodega OnsdagRowdy TorsdagPubcrawl
LokationSvane PubWall Street Pub VintøndenLA BarFarfars Bodega
TidspunktKl 18:00Kl 18:00Kl 19:00Kl 19:00Kl 19:00
Pris150,00krGratisGratisGratis50,00kr
InfoEvent linkEvent linkEvent linkEvent linkEvent link