Afstemning

Niklas Sachs Tastum,  årgang 2015

Niklas er en super god kammerat, der altid er glad og hjælpsom. Han har fra start været med til at gøre en forskel på DØK. Han er fast inventar på stort set alle DØK-events, ikke bleg for at lægge lejlighed til arrangementer, sammenkomster og morgenfester, og så er han nok den der altid går sidst hjem. Niklas er nu også en erfaren introvejleder, hvor han er med til at gøre studiestarten det federe for de nye fraggler, men også en skide god medvejleder der tager ansvar og løfter sine arbejdsopgaver. Et af de større læs Niklas har på sine skuldre er DØK Ski, som han overtog i 2016. Derudover har Niklas haft en fod med i DØK Foreningen og DØK Alumni hvor han bl.a. tidligere har arrangeret Galla. 10/10 fyr.

Rebecca Mosholt Hjorth, årgang 2015

Rebecca fortjener Årets DØK’er fordi hun har en fod med i det meste – på den gode måde. Rebecca har for det første gjort et fantastisk stykke arbejde som vejleder i DØK Intro, hvor hun år efter år har hjulpet de nye fraggler godt i gang. Rebecca har sidste år samtidig påtaget sig rollen som formand for DØK Foreningen, der kræver både struktur og hårdt arbejde, og har klaret opgaven med overskud til endnu at have store ambitioner for foreningen. Generelt er Rebecca en fantastisk veninde til dem omkring hende og har altid øje for at alle i gruppen har det godt og er glade.

Rune Kock Lind, årgang 2015

Rune har været fast inventar i DØK-regi siden han startede på studiet. Han har både været en del af intro i 4 år, herunder flere år som adm, været med i DØK Foreningen- og Alumni’s bestyrelse, og været med til at opstarte det semi-gode fodboldhold DØK Darlings. Alt i alt, så har Rune haft en finger med i, at mange har haft en fantastisk start på studiet, samt haft en fremragende studietid efterfølgende. Af disse årsager, fortjener Rune især denne pris!

Laust Simon Færge, årgang 2016

Laust er en super flink fyr, der altid er hjælpsom. Han er generelt meget engageret på DØK, hvor han dedikerer næsten alt sin fritid til at supportere mange af DØK’s organisationer bl.a. som adm for intro og bestyrelsesmedlem i DØK Foreningen. Han er er super introvejleder, som altid er meget hjælpsom for sine medvejledere. Laust har været med til at udvikle DØK portalen (hait.dk), og er altid klar til at hjælpe de forskellige DØK-organisationer med support og opdateringer på denne. Derudover er Laust en rigtig god kammerat, som man altid kan regne med.