Afstemning

Helena Louise Mosbæk, årgang 2014

Lige siden hun stod af bussen fra Kolding, uden andet end sin sorte affaldssæk med tøj i, har Helenas engagement i DØK været uden sidestykke. Igennem de sidste fire år har Helena lagt mere arbejde på studiet end nogen anden. Udover en god studiekammerat, så er hun også en god ven for alle hun møder, hvilket efterlader et stort indtryk på de fleste. Hendes bidrag til DØK tæller blandt andet: 4 år som Introvejleder, heraf 2 år som administrator. 4 år i DØK Foreningen. 2 år i DØK Alumni.Formand for Festudvalget. Æres BOSSKer. Helena har overgået alt og alle de sidste mange år, og derfor fortjener hun titlen som årets DØKer nu her i sensommeren af hendes studietid! Ingen Helena, intet DØK!

Rune Kock Lind, årgang 2015

Rune er en af dem der bidrager mest til det sociale på DØK studiet. Rune var i år administrator for Introforløbet, hvor han var med til at holde overblikket over forløbet, så det blev fantastisk og de nye fik en super start. Rune har ligeledes startet et fodboldhold på studiet, for at fremme det sociale på tværs af alle årgange. Rune har deltaget i alle sociale arrangementer og har til tider været en god hjælpende hånd for bestyrelsen, hvis de manglede hjælp til de mange arrangementer der er blevet afholdt. Rune er en alle tiders fyr, som altid har DØK studiet som første prioritet og derfor fortjener han at blive Årets DØK’er 2018.

Laust Simon Færge, årgang 2016

Laust er en glad social dreng som siden sin start på studiet har været med til at gøre studiet et bedre sted. Laust har været Intro adm i år som indbefattede konstant beef med CBS og hårdt arbejde sammen med de andre vejledere. Derudover har han været med til at udvikle den nye DØK Portal som I alle kan glæde jer over nu. Laust er mødestærk til alt og vellidt af hans medstuderende!

*Du skal være logget ind for at stemme

Afstemningen er slut