Afstemning

Niklas Sachs Tastum,  årgang 2015

Niklas har været en person man ikke har kunnet komme udenom gennem de sidste 5 år. Niklas har været vejleder i 4 år, hvoraf et af årene var som administrator, og han har været med til at gøre Intro uforglemmelig for de nye fraggler på DØK. I alumni har Niklas som bestyrelsesmedlem været medarrangør af flere events, og har derudover været med til at køre DØK Ski siden 2016. Niklas har skabt fede rammer for alle omkring sig, og han har i sin tid på DØK gjort en stor forskel for mange på tværs af alle årgange. Han har forlængst gjort sig fortjent til Årets DØK’er.

Rebecca Mosholt Hjorth, årgang 2015

Rebecca kan bryste sig med intet mindre end 4 år som vejleder, hvor hun har været med til at skabe et helt særdeles fremragende introprogram for fragglerne. Yderligere har Rebecca haft en masse år i DØK Foreningens Bestyrelse, hvoraf to af årene har været som formand. Rebecca har lagt meget arbejde i studiet, både socialt såvel som fagligt. Rebecca har altid været fast inventar på studiet og fortjener helt bestemt titlen som Årets DØK’er.

Jonas Louw-Reimer, årgang 2016

Jonas har altid været en flittig deltager til alt, hvad DØK studiet har at tilbyde, både socialt og fagligt. Han har det seneste år gjort et fantastisk stykke arbejde for DØK Foreningen, hvor han har stået for forskellige events og skabt nogle fantastiske minder for de DØK studerende. Yderligere skal det nævnes, at Jonas siden sin start på studiet har været med til at arrangere nogle fabelagtige DØK skiture. Han er en sød og åben person, der altid får en til at føle sig velkommen og en del af fællesskabet. Han bidrager til det gode og åbne fællesskab på studiet på tværs af årgangene. Jonas er derfor en stærk kandidat til titlen som Året DØK’er.

Linnea Herbæk, årgang 2018

Lige siden Linnea kom ind på DØK, har hun været en kæmpe drivende faktor på mange fronter. Hun kørte Intro som administrator, og på trods af udfordrende vilkår formåede hun stadig at skabe et fantastisk forløb for både fraggler og med-vejledere. Linnea tog hurtigt et stort ansvar for DØK Galla 2019 og 2020 (#rip) og leverede et super arbejde i denne kontekst. Derudover er hun en del af DØK Foreningens Bestyrelsen, hvor hun står for diverse arrangementer og er med til at gøre hverdagen lidt federe for alle DØK’ere. Så for at opsummere – en af de mennesker DØK ikke kan undvære.