Årets DØK’er

De Nominerede Er

Caroline Vardenær Hertz
Årgang 19

Caroline skal være årets DØK’er, fordi hun har været engageret i studiet fra første dag, selv før hun blev en del af DØK Foreningen, DØK Intro og BOSSK. Caroline er en fantastisk person, og hun er altid frisk på at drikke en øl, som ofte bliver til ti. Caroline lægger hele sin sjæl i de arrangementer, hun er med til at stable på benene. Hun har været en stor drivfaktor på tværs af studiet, og har bidraget til et godt studiemiljø for sine medstuderende. Hun er en ægte DØK’er!

Lasse Thoby
Årgang 19

Lasse er en helt igennem ildsjæl for studiet. Han har både haft et år som vejleder, og han har været en del af administrator/koordinator holdet i DØK Intro i år. Lasse har været en del af DØK Foreningen, hvor han blandt andet er CO-founder af Bowl & Bus. Derudover spreder Lasse energi og god stemning til sine studiekammerater. Lasse fortjener helt bestemt at blive årets DØK’er!

Linnea Herbæk
Årgang 18

Linnea har været en af de største drivkræfter på DØK, siden hun startede på studiet. Om det er i DØK Foreningen, DØK Gallaudvalget eller DØK Intro, så løber Linnea med opgaven og sørger for at tingene bliver gjort ordentligt. Som vejleder og administrator i DØK Intro har Linnea de seneste tre år sikret nogle fantastiske introforløb for de nye fraggler. Derudover har Linnea i flere år været en del af DØK Foreningens bestyrelse, hvor hun har stået for mange sociale såvel som faglige arrangementer for hendes med-DØK’ere. Hun er en god og betænksom veninde og en dygtig studiekammerat. Linnea har fortjent titlen som årets DØK’er mere end de fleste!

Mads Høeg
Årgang 18

Mads’ engagement i DØK Ski, BOSSK samt DØK Gallaudvalg viser en DØK ånd, der fortjener at vinde titlen som årets DØK’er. Mads har i de seneste tre år lagt et kæmpe stykke arbejde i DØK Intro, to år som vejleder og et år som administrator. Som vejleder har han udvist en kærlighed til DØK og DØK’s traditioner som ingen anden (han viser gerne sin DØK Ski tatovering frem!). Udover det, så er Mads en super rar person og en god kammerat!