TIDLIGERE ARRANGEMENTER

2021

 

BOSSK Burger

28. februar

Arrangementet bestod af a en tur på vandet for at mærke vinden i håret, derefter hapsede vi en burger ved Broens Gadekøkken. Inden der blev lagt op til årets Kroket turnering der blev afholdt på en græsplæne i nærheden.

Mæxicansk Fodboldgolf

24. July

En fantastisk omgang fodboldgolf og et mindeværdigt besøg på Mæxico med 2 timers fri mad og drikkelse.

Digitaliser dit team og din teamproces

29. april

Et spændende foredrag med Annemarie Østergaard med et nyt digital perspektiv! Med en blanding af teori og deltagernes egne data blev der gennemgået fordele og ulemper ved forskellige teamroller og den optimale teamledelse

Virtuel ølsmagning med Alefarm

16. april

Fredag d. 16 April afholdte Alumni en virtuel ølsmagning med Alefarm v. Kasper Tidemann. Til de 45 deltager var der én 6-pak med 6 forskellige Alefarm øl, pakket og distribueret af Alefarm.

2020

BOSSK Burger

28. februar

D. 28. februar kickstartede alumni, traditionen tro, BOSSK-finalen med en god omgang burger, en røvfuld fritter og ikke mindst øl. DØK Alumni stillede op med 10+ medlemmer, som hverken holdt sig tilbage fra det overdådige burgerbord, de halvlunkne øl eller de unge fraggler, som dukkede op til den efterfølgende pubcrawl.

DØK Skibakke

7. marts

På skibakken Copenhill i København var en gruppe af DØK Alumnis allerfineste skibumser samlet for at tjekke mulighederne for ski i Danmark ud. Efter kun få minutter stod det klart for de mindre erfarne, at der var afstraffelse ved kasse 1, hvis man var usikker på sin plov. Dog bød dagen på masser af godt vejr, skønt selskab og kolde øl på toppen af “bjerget”, så alle var ved godt mod, da løjpen blev forladt. Efterfølgende vendte de tapre skiløbere mod det nærmeste spisested efterfulgt af en solid omgang afterski-bodega-hygge!

DØK Kroket

31. juli

Traditionen tro blev køllerne svinget til dette års udgave af DØK Kroket. Med et rekordhøjt fremmøde af næsten 30 DØK’ere sikrede vi tilstedeværelsen af hygge, grin og god stemning i Gryden. Vi ses næste år!

DØK Alumni Båd & Burger

7. august

Sommerens væld af arrangementer og gode vejr, blev toppet af med en lille sejltur, efterfulgt af en bid prisvindende burger. Solen stod højt, solcremen blev til dels glemt og samtlige flasker blev tømt godt og grundigt.
Alle fik den fulde oplevelse af de københavnske kanaler og hinandens fremragende selskab.

DØK Cocktailkursus

19. september

Med mundbind på og ansvarlig afstand deltagerne imellem, blev dette cocktailkursus til en kæmpe success på trods af den bragende epidemi. Til dette arrangement fik deltagerne lov til at ryste med hofterne og kaste med flasker som det kun er set af Tom Cruise i filmen ’Cocktail’. Med en erfaren bartender i front fik deltagerne lov til at mixe, shake og drikke tre unikke cocktails, hvilket skabte rammerne for en actionpakket aften, deltagerne sent vil glemme.

DØK KutKut

26. september

DØK Alumni åbnede i år dørene op for dette spritnye maritime arrangement. Et dusin søstærke DØK’ere mødtes på en state-of-the-art fiskekutter, og satte kursen mod horisonten. På trods af tvivlsomt vejr og en gyngende båd kom alle hjem med store smil på læben og lommerne fuld af friske fisk. Et idyllisk arrangement, der ønskes afbildet af samtlige skagensmalere.

L337