ARRANGEMENTER

Kommende arrangementer forneden giver dig anledning til at udvide dit alumninetværk og måske opleve noget du ikke ville have på egen hånd

Skulle du have et forslag selv, så besøg formularen for at få støttet det af DØK Alumni

Alefarm Ølsmagning inkl. Smagskasse

16. April

Vi har virkelig glædet os til at afholde dette event, og nu sker det endelig!

Nogle kender med sikkerhed allerede Alefarm, og det er nok fordi, det er lidt af en DØK Darling inden for øl. De fleste vil spørge: “Jamen er det ikke Louise?” Og jo! Det er også en rigtig dejlig darling, og hun har formået at svinge os fra 1. år til 3. år helt uden problemer! Hun har altid været leveringsdygtig, og hun har altid været at finde inden for kort rækkevidde. Og vi ved at de friske fraggler vil blive ved med at synke de Gyldne Damer.

Det er også derfor, at dette er et alumnearrangement! Her stiger vi i graderne! Bønnerne til Bacchus er blevet hørt, og vi forfremmes fra væbner til humleridder! Alefarm er startet af en af vores egne fra årgang ’05. Kasper Tidemann har skiftet mus og tastatur ud med fustager og fyldte ølglas. En DØK’er-drøm for de fleste!

Vi har lavet en aftale med Kasper om, at han d. 16. april fra kl. 16 og en god times tid frem præsenterer 6 af sine øl for os! Og for at du ikke bare skal sidde og kigge på, så sørger vi for at du får leveret de selv samme 6 øl hjem til dig, så du kan dufte og smage sammen med alle os andre!

Øvrige praktiske informationer følger, men du skal først og fremmest købe din billet, som inkluderer:

  • Adgang til online ølsmagning
  • 6 forskellige Alefarm øl (50 cl.), pakket og distribueret af Alefarm
  • Pant & fragt inklusiv

Digitaliser dit team og din teamproces

29. April

Vi har også glædet os til at afholde dette event!

Vi har alle skullet vænne os til at fysiske møder, og til at traditionelt samarbejde ikke længere fungerer på samme måde! Derfor har vi via Forskningens Døgn bedt Annemarie Østergaard om at gøre os klogere på, hvordan det “digitale team” fungerer, og hvordan vi bliver mere bevidste om vores egen måde at indgå i det.

Med udgangspunkt i egne mobiltelefoner føres deltagerne først igennem en gratis test og analyse af egen rolleprofil med fordele og ulemper. Dernæst hælder vi i god gammeldags Vámosi-stil lidt teamteori oveni, frem til finalen med dannelse af forskellige teams og aha-oplevelser om egne foretrukne teamsammensætninger.

Foredraget giver et forfriskende bud på digital håndtering af teams. Fokus er på egen adfærd i teamrolle og i teams. I løbet af foredraget bliver deltagerne inviteret til at deltage aktivt med egne mobiltelefoner.

Der bliver lejlighed til at teste sig selv og oprette teams – alt sammen ved hjælp af den gratis app TeamKey.

Med en blanding af teori og deltagernes egne data gennemgås fordele og ulemper ved forskellige teamroller og den optimale teamledelse. Foredraget er fyldt med heldige og uheldige eksempler på målopnåelse, kommunikation og problemløsning.

TeamKey, der er baseret på 50 års forskning, er nu digitaliseret og har fået et grundigt psykologisk eftersyn. TeamKey indgår som værktøj i E-PBL på Aalborg Universitet.

Visionen for TeamKey er, at alle fortjener let adgang til valid indsigt i egen adfærd, og at alle har ret til selv at styre data om sig selv. Foredraget viser, hvordan det kan implementeres i uddannelsesinstitutioner, virksomheder, foreninger og organisationer – og tilpasses til rekvirenten.